Страните на светот образовна игра

“Компас или магнетен компас или морнарски компас е навигациски инструмент за пронаоѓање на правецот споредено со земјиниот магнетен пол. Се состои од магнетизирана стрелка која се врти во според правецот на земјиното магнетно поле. Лицето на компасот обично ги покажува сите страни на светот”. Но, дали знаеш кои се страните на светот? Каде е север, а каде југ? Која страна е исток …

Football- Foot Chinko со 90+ levels

Предизвикајте ги своите ривали во најпознатите светски натпревари во фудбал. Дали можете да ги поминете сите +90 нивоа на играта? Со среќа и многу победи! Play Foot Chinko Play Foot Chinko / More Latest games Please follow and like us:

Interesting game: 3 Foot Ninja II

Интересна и заразна игра за Нинџата која се бори со тешки противници. Одберете го нивото на играње и проверете дали можете да преживеете како Нинџа. Во делот Instruction дадени ви се насоките за играње. Со среќа! 🙂 Please follow and like us: