Брзи макарони- рецепт

Овој рецепт се препорачува на домакинки кои одат на работа и секоја минута им е драгоцена.
Брзи, вкусни, ги ставаш во рерна, а додека ја поставувате масата за ручек, макароните ке бидат готови………..