ГРАДБИ КОИ ИМ ПРКОСАТ НА ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА

Неверојатни градби и згради кои им пркосат на законите на физиката – овие неверојатни архитектонски градби се толку несекојдневни што некогаш е тешко да се направи разлика помеѓу тоа што треба да е горе, а што долу. Вистински иновативни неконвенционални дизајни! Универзитетот во Гдањск             Прочуениот мост “Вулувемер Аквадукт” во …