Игра на меморија за деца – видови зеленчук

Игра меморија за деца на тема видови зеленчук. Оваа игра е едукативна, бесплатна и си игра online. Повторете ги зеленчуковите плодови со детето. Секако, можеби ќе научи и нови плодови кои. Докажано е дека играта меморија ја подобрува меморијата, но и концентрацијата на сите. Исто така, покрај децата и возрасните треба да играат меморија понекогаш. На …