Како Меган Маркл слабее за свадбата?

Како и секоја девојка која се подготвува за важен настан, така и Меган напорно работи на својот изглед за свадбата. Со оглед на тоа што целиот свет ќе ја гледа нејзината свадба со принцот Хари, Меган сериозно почна да работи на својот изглед. Дознајте како Меган Маркл слабее сега, а како порано. Но, како што можеме …

Што јадат врвните балерини во светот

Сите сме восхитени од грациозноста, елегнцијата и изгледот на балерините. Нивниот изглед е дури и поважен од изгледот на познатите личности. На интернет често се пребарува што е тоа што го јадат познатите личности за да изгледаат добро. Но, дали сте се запрашале што јадат врвните балерини во светот?

Како старимо …

Док старимо, схватамо да …   – Разговарамо са собом, јер понекад нам треба стручни савет.   – Понекад окрећемо очи “гласом”!   – Не морамо управљати бесом и љутњом. Требају нам људи да престану да нас нервирају. – Наше комуникацијске вештине са људима су у реду. Оно што морамо учинити је да толерирамо идиоте. …