Слатко од рендана тиква

Ако сте љубител на слатко од тиква, а ви е тешко да направите класично слатко,бидејки ви одзема многу време, за сечењето , ставањето во вар итн, тогаш направете го овој рецепт кој е многу лесен и едноставен, а и нема да ви одзеде многу време …..