home For Fun Што ако на дете му дадете жичен телефон место мобилен?

Што ако на дете му дадете жичен телефон место мобилен?

Дали сте се запрашале што ќе се случи ако на дете му дадете жичен телефон место мобилен? Како ќе реагира? Погледнете го ова интересно видео и погледнете ја реакцијата.

Девојчето мислело дека ќе добие iphone но, место мобилен телефон добива жичен телефон. Што прави прво? Секако, ја бара Siri.

Децата се навикуваат на новата технологија неверојатно брзо. Технологијата што се користела порано, за нив е чудна, необична и несфатлива.

Погледнете го и ова видео и дознајте како реагираат децата кога ќе видат од старите телефони. Проверете како реагираат кога ќе го видат, дали знаат да работат на него, како да се јават и слично. Исто така, добиваат и трик прашање: Како праќаш порака преку овој телефон?

Но… што е тоа вокмен?

Прочитајте повеќе слични статии:

Please follow and like us:

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.

Enjoy this blog? Please spread the word :)