home Македонски, Наставници, Образование Контролен тест по хемија за 9 одд. тема-1,група 1 и 2

Контролен тест по хемија за 9 одд. тема-1,група 1 и 2

Со цел да ви помогнеме во повторувањето на учениот материјал по хемија за 9 одделение од тема 1, го додадовме овој Контролен тест по хемија. Тестот, секако е изработен според темата 1 и постојат две групи. Овој тест е изработен од мојата драга колешка од Кавадарци Павлинка. Благодарност до неа од сите нас.

Можете да го решите дома или во училиште.
Превземете го нашиот Контролен тест по хемија:

кт-хемија-9-т-1-група1 и 2

 

Слични статии:

Едукативен квиз по физика за 9 одд тема 1

Едукативен квиз по хемија за 8 одд. тема 2

Наставен лист по хемија за 8 одделение тема 2

Годишен тест хемија за 8 – одд.

Годишен тест по хемија за 9- одд.

Одговори по Хемија за 9 одд

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.

Enjoy this blog? Please spread the word :)