Различни игри за деца

Доколку сакате да поминтете време играјќи бесплатни игри за деца и возрасни кои може да ве релаксираат без да треба да научите или запомните нешто, оваа страна е за вас. Погледнете ги сите бесплатни игри за деца и возрасни кои ги има на страната. Одберете ја онаа игра која ќе ви се допадне и следете го линкот. Но, игрите водат кон друга страна која не е дел од dailyelite.org.

Затоа, ви препорачуваме да ги отварате линковите, т.е. игрите во нов таб, за да може потоа лесно да се вратите на странава и да одберете нова игра. Секако, без да мора да враќате назад.

Дополнително, доколку се решите за едукативни и образовни игри проверете тука: https://dailyelite.org/en/education-2/

а за логички игри, проверете тука: https://dailyelite.org/en/category/for-fun/fun-brain-games/

 

Бесплатни игри за деца и возрасни:

Play Panik in Chocoland Play Snowfight.io Play Twisted Lines Play 3 Foot Ninja II Play 8 Ball Quick Fire Pool Play Acid Factory Play Adventures of Bloo Play After Sunset 2 Play Pilot Heroes Play Agar.io Play Age of Speed 2 Play Age Of Speed Underworld Play Agent Freeride 2 Play Air Show Play Pirate Hunter Play Alien Abduction Play American Football Play Balance Play Assault Course 2 Play Banana Mania Play Base Jumper Play Beach Soccer Play Big Snow Tricks Play Bloomin' Gardens Play BMX Freestyle Play Bush Shoot-Out Play Canyon Defense 2 Play Commando 3 Play Dance Planet Play Desperado Play Egyptian Tale Play Euro Soccer Forever Play Evil Darkness Play Extreme Skater Play Extreme Triathlon Play Free Running 2 Play Gladiators Play Game of Toys Play Gravity Play Jack Lantern Play Magic Balls Play Man or Monster Play Max Speed Play Minecart Madness Play Ninja Force Play Penguin Push Play Pizza Hot Play Robots vs Zombies Play Royal Wedding Play Skyward Ninja